Jack Sparrow ‘pirateja’ l’Auditori

Jack Sparrow, el pirata més divertit del cinema d’aventures, arriba a l’Auditori de Barcelona: el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril, els espectadors gaudiran de ‘Piratas del Caribe: La maldición de la Perla Negra’ en pantalla gran mentre l’OBC interpreta en directe la banda sonora composta per Hans Zimmer i Klaus Badelt. Una experiència de pel·lícula per la que tenim entrades pels nostres seguidors de facebook! Cliqueu a l’enllaç per participar al concurs; bona sort i visca la pirateria… de Jack Sparrow!

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s