‘Popeye’ comença a navegar

PopeyeLes aventures del mariner més barroer, malcarat i de braços més hiperbòlics sorgit de les pàgines d’un còmic està començant la seva nova peripècia animada a la gran pantalla. Popeye, que va néixer fa gairebé 100 anys de la ma de Elzie Crisler Segar, i que ha tingut unes quantes adaptacions televisives i cinematogràfiques (una de les més recordades, en acció real i amb Robin Williams donant vida al protagonista), tornarà d’aquí dos anys amb una cinta que, a jutjar per les primeres imatges que ens arriben, promet un festival de l’humor slapstick. El film el dirigeix Genndy Tartakovsky, qui assegura que “serà 10 vegades més caricaturesca que ‘Hotel Transilvània’ (la seva anterior pel·lícula) i amb la meitat de diàleg que un film normal, ja que hi ha de predominar la comèdia física’. Us deixem amb aquestes imatges de prova perquè veieu per on van els trets… perdó, les trompades!

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s