Es busca malvat a qui servir. Raó: ‘Minions’

Han servit fidelment a en Gru en dues pel·lícules, però, com tothom, els minions tenen un passat… un passat en què sempre han buscat un malvat de qui ser esbirros. Aquesta és la premissa argumental de ‘Minions’, spin-off de la saga iniciada amb ‘Gru, el meu dolent preferit’ que protagonitzen aquestes criatures grogues, tamany Kinder Sorpresa, d’un o dos ulls. Dirigida per Pierre Coffin (codirector dels dos films de Gru) i Kyle Balda, la nova producció de l’estudi parisenc Illumination Entertainment arribarà a l’estiu de 2015. Per anar fent boca, aquí en teniu el tràiler.

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s