‘Monster House’: terror infantil per la nit de Halloween

Us proposem passar la nit de Halloween amb una fantàstica pel·lícula de terror… infantil: ‘Monster House’. Produïda per Steven Spielberg i Robert Zemeckis i dirigida per Gil Kenan, aquesta cinta d’animació de l’any 2006 explora molts dels tòpics del cinema de por, per bé que amb un tractament adequat a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. L’argument gira al voltant d’uns nois que descobreixen que una de les cases del seu veïnat està… terroríficament viva. Por sense efectes colaterals ideal pels qui celebreu Halloween.

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s