Diumenges de cine als Texas

Cada diumenge al matí, als recuperats Cinemes Texas de Barcelona (fins no fa massa, Lauren Gràcia), s’hi poden veure produccions adreçades als espectadors més petits, i sempre doblades al català. Aquest diumenge 2 de novembre l’oferta és més que interessant: ‘Floquet de Neu’, la història del goril·la més famós que ha trepitjat Barcelona narrada amb animació i acció real; ‘Pérez, el ratolí dels teus somnis’, una història que explica als més petits qui és el rossegador que s’endú les seves dents a canvi de regals (i que també mescla animació amb actors); ‘Epic’, una trepidant aventura ecologista en què s’enfronten exèrcits del tamany d’un insecte; i ‘Doraemon i Nobita Holmes’, una nova peripècia del gat còsmic més popular de la televisió i del seu inseparable amic humà. Totes les sessions comencen a les 12, i les entrades costen 3 euros.

Aquí en teniu els tràilers:

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s