Tot a punt per la setena edició d’El Meu Primer Festival

El Meu Primer Festival, el certamen de cinema infantil per nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, ja és a pocs dies de començar la seva setena edició. Del 15 al 30 de novembre els cinèfils més petits podran gaudir d’una mostra de creacions d’arreu del món i de tots els temps. Els cinemes Verdi, Verdi Park i Girona, la Filmoteca de Catalunya, el CCCB i l’Institut Francès de Barcelona seran les seus d’aquest esdeveniment. A més, els curts que participen a la Competició Internacional es podran veure a Matadepera (23 de novembre), La Garriga (29) Figueres (30) i l’Hospitalet de Llobregat (30). Més endavant també viatjaran a Vic, Granollers i Cassà de la Selva.

15 dies de cinema

Durant les dues setmanes que duri el Festival s’hi projectaran clàssics com ‘El maquinista de la General’, amb Buster Keaton, o ‘El viaje de Chihiro’, de Hayao Miyazaki; estrenes com la producció germano-francesa ‘Jan de la Lluna’; ‘La bicicleta verde’, un viatge en cinema d’acció real a la llunyana cultura índia; una tria de curtmetratges suecs d’animació dels darrers anys; la secció Petits Experiments Musicals, on s’hi veuran tot tipus de curts relacionats amb la música; i fins i tot una sessió on, sota el títol “Contes i Pop-Rock!”, es podrà gaudir d’adaptacions de clàssics de la literatura nord-americana en format de curtmetratge animat amb la música en directe del grup Yucca Velux.

El Festival també comptarà amb un apartat competitiu format per 19 curtmetratges –seleccionats d’entre els més de 200 rebuts d’arreu del món–, classificats en dos grups d’edats: de més de 4 anys i de més de 7 anys. Els joves espectadors tindran un paper destacat en aquest espai del certamen: amb els seus vots (afegits als dels assistents a les diverses localitats catalanes on també es veuran els curts) elegiran els dos Premis del Públic, que, juntament amb els dos Premis del Jurat, conformaran el palmarès d’aquesta setena edició d’El Meu Primer Festival.

Si voleu saber més coses del Festival, aquesta n’és la pàgina oficial.

Si voleu comprar entrades, cliqueu aquí.

I, per anar fent boca, aquest és el tràiler de la setena edició d’El Meu Primer Festival.

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s