Woody i Buzz, aventures prehistòriques… a la tele

news_photo_55219_1405118606

El proper 2 de desembre s’estrenarà, als Estats Units, ‘Toy Story that Time Forgot’ (el Toy Story que el temps va oblidar), un curtmetratge de poc més de 20 minuts creat especialment per a la televisió en què les joguines animades s’enfronten a perills de caire prehistòric. Aquest no és el primer cop que Buzz, Woody i companyia presenten les seves noves gestes a la petita pantalla: l’any passat van estrenar-se al format amb un especial de Halloween, ‘Toy Story of Terror’. Aquesta segona aventura catòdica, de la que us en deixem un avançament, torna a comptar amb Tom Hanks i Tim Allen doblant, en versió original, a les dues joguines protagonistes. Esperem poder-la gaudir, també, a les nostres pantalles.

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s