‘Lava’: els volcans (de Pixar) també tenen sentiments

Després de donar vida a cotxes, joguines o, fins i tot, paraigües, Pixar torna a fer un doble salt mortal: convertir uns volcans en protagonistes d’un curt. I donar-li a la peça, a més, caire d’història romàntica. Això és el que veurem a ‘Lava’, el proper curt-metratge de la companyia del flexo que acompanyarà ‘Inside Out’, el nou film de la productora nord-americana,  que arribarà a les nostres pantalles a l’estiu de 2015. Per anar fent boca, des de Pixar han mostrat uns pocs segons de ‘Lava’. Prometen. Jutgeu vosaltres mateixos.

 

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s