Charlie Brown i Snoopy… al cinema!

1015838-fox-and-blue-sky-release-first-look-peanuts

Les aventures del Charlie Brown, l’Snoopy i els Peanuts tindran una nova adaptació cinematogràfica l’any 2015. 20th Century Fox i Blue Sky –l’estudi responsable de la saga “Ice Age”, “Rio” o “Epic”– preparen un llargmetratge per commemorar el 65è aniversari de la creació dels personatges de Charles Schulz. Darrera les càmeres estarà Steve Martino, responsable de la quarta entrega d'”Ice Age”.

No serà el primer cop que Charlie Brown i la seva colla provin sort més enllà dels còmics. El seu debut a la televisió va ser el 1965, quan la CBS va emetre el clàssic “A Charlie Brown Christmas” –del que en podeu veure el tràiler original més avall–, i quatre anys més tard van saltar a la pantalla gran amb “Carlitos y Snoopy”, un musical d’animació de Bill Melendez. El mateix Melendez es va encarregar de dirigir tres films més sobre els Peanuts, el darrer dels quals es va estrenar el 1980.

El nou film té la seva estrena prevista, als Estats Units, el novembre del 2015.

Un pensament sobre “Charlie Brown i Snoopy… al cinema!

  1. Retroenllaç: Nou tràiler dels ‘Peanuts’ | films&kids

Si vols, escriu alguna cosa...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s